2014. október 11., szombat

MDSZ sportnap



MDSZ sportnap

Intézményünk 2014. október 3-án, a Magyar Diáksport Napja alkalmából sportdélutánt rendezett az intézmény tanuló és dolgozói számára.
Az esemény 15 perces bemelegítéssel kezdődött, majd a 2014 méter lefutása következett.
A távot mindenki sikeresen teljesítette, ki rövidebb, ki hosszabb idő alatt.
A futás után résztvevők levonultak a tornaterembe, ahol kötélhúzással folytatódott a program. Először az alsó tagozatosok, majd a felsős osztályok mérték össze erejüket. Sajnos időközben eleredt az eső, így a tervezettekkel ellentétben a tornateremben folytattuk a sportdélutánt.
Forgószínpad szerűen célba dobás, célba rúgás, kosárra dobás, dekázó verseny szerveztünk. Ezekben a játékokban is mindenki aktívan részt vett.
A pihentető feladatok után talán a legnépszerűbb játék következett: „Szabadulj a labdától!” Ebben a feladatban kicsik és nagyok együtt játszottak, a látottak alapján nagyon élvezték.
Befejezésül váltóversenyt rendeztünk, vegyes csapatokkal, mely szintén nagy sikert aratott.
Úgy gondolom egy jól sikerült rendezvényen vagyunk túl, melyen az intézmény aznapi hiányzóin kívül minden gyermek részt vett! Sajnos az időjárás miatt nem tudtunk olyan változatos tevékenységeket kitalálni, mint az elmúlt tanévben, de így is mindenki jól érezte magát.

                   
                                                                                         Czebei Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése